Welkom bij Net Travel Associates

Net Travel Associates (of veel makkelijker: NTA) levert een scala aan diensten voor de reisbranche. Het is een organisatie met enthousiaste mensen waarbij kwaliteit en service en meedenken centraal staan, voor zowel onze onze non-Iata’s, onze zakelijke klanten, als onze particuliere klanten.

Maatwerk, Zakenreizen, Ticketing, consolidating en…

Steeds meer particulieren, grote en kleine touroperators, reisbureaus, online ticket-services, non-IATA’s, en zakelijke reizigers maken gebruik van onze diensten. Naast een goede servcie, aantrekkelijke handlingfees en een goede bereikbaarheid staan wij voor een vlotte afhandeling van al uw reisbehoeften.

…Meer

Behalve voor reizen op maat, ticketing via zowel Worldspan, Amadeus en Galileo, kunt u ook voor incentives en groepsreizen bij ons terecht, voor assistentie op het gebied van uw online behoeften zoals webdesign, scripting en marketing. Op deze manier bieden wij een complete oplossing.

Zekerheid voorop

Net Travel Associates is volkomen veilig, wij zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen(SGR), het Calamiteitenfonds, IATA en ASTA.

Vragen & informatie

Heeft u nog vragen of wilt u liever persoonlijk contact? Neem contact met ons op via email of of bel ons op nummer 088-9999747. Langskomen mag natuurlijk ook!