Welkom bij Net Travel Associates

Net Travel Associates (NTA) , onderdeel van Net Travel Group BV, levert een scala aan diensten voor de reisbranche. Het is een organisatie met enthousiaste mensen waarbij kwaliteit en service en meedenken centraal staan, voor zowel non-IATA’s als IATA én onze zakelijke klanten.

Maatwerk, Zakenreizen, Ticketing, consolidating en…

Steeds meer grote en kleine touroperators, reisbureaus, ZRA’s, online ticket-services, non-IATA’s, en zakelijke reizigers maken gebruik van onze diensten. Naast een goede service, aantrekkelijke handlingfees en een goede bereikbaarheid staan wij voor een vlotte afhandeling van al jouw reisbehoeften.

…Meer

Behalve voor reizen op maat, ticketing via zowel Worldspan, Amadeus en Galileo, kun je ook voor incentives en groepsreizen bij ons terecht, voor assistentie op het gebied van uw online behoeften zoals webdesign, scripting en marketing. Op deze manier bieden wij een complete oplossing.

Zekerheid voorop

Net Travel Associates is volkomen veilig, wij zijn aangesloten bij de Stichting Garantiefonds Reizen(SGR en SGRZ), het Calamiteitenfonds, IATA en ANVR.

Vragen & informatie

Heb je nog vragen of wil je liever persoonlijk contact? Neem contact met ons op via email of of bel ons op nummer 088-9999747. Langskomen mag natuurlijk ook, maak daarvoor wel even een afspraak!