Business Travel met Net Travel Associates

Zakelijk reizen

Wordt er door u of uw medewerkers regelmatig naar het buitenland gereisd, of krijgt u wel eens de vraag vliegtickets voor uw klanten te verzorgen? Dan kan NTA voor u de juiste partner zijn. Wij verzorgen al jaren de vliegtickets, hotels, transfers en meer voor onze zakelijke klanten. Dit doen wij voor bestemmingen over de hele wereld.

Persoonlijke service

Wij maken, aan de hand van uw informatie een dosier met alle relevante gegevens en op het moment dat er gereisd gaat worden laat u ons weten wie er gaat reizen, wat de heen en terugreis data zijn, hoe laat u of uw medewerker op de plaats van bestemming moet zijn en wanneer u of uw medewerker weer terug in Nederland dient te zijn. Wij zorgen er vervolgens voor dat in overleg met u de het meest gunstige ticket geboekt wordt voor wat betreft prijs, route en reistijden. Daarnaast kunnen wij bijvoorbeeld ook het hotel op de plaats van bestemming voor u reserveren.

Altijd bereikbaar via onze nooddienst

Als extra service zijn wij buiten onze openingstijden ook bereikbaar via onze nooddienst, dus als er onverhoopt bijvoorbeeld een vlucht omgeboekt moet worden zijn wij altijd bereikbaar.

Vragen & informatie

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw bedrijf? Dan kunt u ons natuurlijk altijd even bellen. Ons telefoonnummer is 088 – 9999 747. Wilt u liever langskomen om kennis te maken of wilt u dat wij bij u langs komen? Bel ons voor een afspraak, wij helpen u graag verder. Een e-mail sturen kan ook, deze kunt u sturen naar info@nettravelssociates.com.