Vuelandia Hotels is een gemakkelijk systeem speciaal ontwikkeld voor reisagenten. Met ruim 30.000 bestemmingen en meer dan 170.000 hotels wereldwijd.  Je kunt verschillende filteropties toepassen waarbij je kunt zoeken op o.a. prijs, aantal sterren, maaltijden, type accommodatie, bezienswaardigheden en meer. En natuurlijk wordt de real-time beschikbaarheid getoond.

De diversiteit in het aanbod van Vuelandia Hotels zorgt ervoor dat er voor elke klant een geschikt hotel te boeken is. Bij Vuelandia Hotels boek je hotels in alle categoriën en met diverse maaltijdopties. Natuurlijk zijn hotels op vakantiebestemmingen goed vertegenwoordigd in het aanbod van Vuelandia Hotels. Of het nu gaat om een all inclusive boeking van ketens als Riu en Iberostar of verblijf in een Disneyland hotel, in het aanbod van Vuelandia Hotels vind je altijd een geschikt hotel. Vuelandia Hotels is gespecialiseerd in hotels in Spanje, Portugal, Europese steden en Azië.

Wanneer jij wilt kun je 100% ondersteuning krijgen van Vuelandia Customer Support met ervaren IATA medewerkers. Wij helpen je graag met de meest uiteenlopende vragen en verzoeken. Ook voor groepsboekingen kun je bij Vuelandia terecht. Vuelandia Customer Support heeft een prima bereikbaarheid via telefoon en mail.